image Fisioterapia. Osteopatia. Ones de xoc

TRACTAMENTS

Osteopatia

image
El moviment, és la vida.- Lucas Championnière 1850 -


L’osteopatia és una disciplina terapèutica estrictament manual i uns coneixements específics basats en l’anatomia i fisiologia del cos humà, en el coneixement de com intervenen els diferents teixits en la producció de malalties i en l’aplicació de tècniques de normalització de les funcions alterades per la restauració del equilibri mecànic de l’organisme.

Esportistes i cada vegada més sovint la població en general recorren a l’osteòpata per tractar les seves alteracions degudes a problemes estructurals, cranials o viscerals. Indicada en nadons, nens, adults, embarassades i ancians adaptant las tècniques manuals a cada individu, des de tècniques funcionals suaus fins les manipulatives d’alta velocitat, sempre buscant l’origen de la lesió osteopàtica.

Però és en la prevenció on l’osteopatia té un important paper en la salut, ja que corregeix adaptacions o compensacions degudes a hàbits posturals incorrectes, traumatismes, seqüeles de lesiones osteomusculares i malalties, evitant que les regions de l’organisme subjectes a més estrès mecànic puguin patir i derivar en patologia.

Els esportistes tant amateurs com professionals gràcies a l’osteopatia milloren el seu rendiment esportiu evitant lesions que alteri el seu ritme d’entrenament i competició.

Links informatius Escuela Osteopatía Madrid